כמה אנשים במחשב אחד
לכל אדם במחשב הנתונים שלו — הדמויות, המעשים, הנפילות, היומן, ניהול הלילה, התזכורות והגיבוי — ואף אחד אינו רואה את של האחר. כשיש יותר מאדם אחד, התוכנה שואלת בפתיחה ״מי משתמש עכשיו?״ לפני שמשהו מוצג (ועם מסך נעילה — גם את הקוד שלו). אדם נוסף מתחיל מההתחלה: ההיכרות שואלת את שמו. האדם הראשון ממשיך עם מה שהיה תמיד. הסרת אדם מוחקת רק את הנתונים שלו — כדאי לשמור לו גיבוי קודם.
איפה זה בתוכנה: הגדרות › אישי › ״האנשים במחשב הזה״; כשיש יותר מאחד — גם בתפריט שלי.
ראו גם
האם זה עזר?
עוד שאלה? כתבו לנו.